اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که فکر می کنید ازدواج، همانند هندوانه ای دربسته می باشد که تا پس از وقوع آن، شخصیت و ویژگی های واقعی و درونی طرف مقابل شما مشخص نمیشود، قطعا دوره مشاوره ازدواج برای شما مناسب نخواهد بود. زیرا مشاوره ازدواج مناسب افرادی می باشد که می خواهند با چشمانی باز، عاقلانه و آیندهنگر به استقبال دورهی جدیدی از زندگی خود که مهم ترین و اصلیترین دوره هر انسان است بروند.
مشاوره ازدواج دقیقا در همین زمان وارد عمل میشود، درست زمانی که شما فکر میکنید بهترین شخص را بعنوان همسر برای خود پیدا کردهاید، ممکن است به دلیل هیجانات ناشی از دوستداشتن و علاقمندی اولیه، بسیاری از فاکتورهای مهم را ( عمدا و یا سهوا ) نادیده بگیرید که این موارد نادیده گرفته شده، خود را در طول زندگی و در حالات و شرایط مختلفی نمایش میدهد که گاه ممکن است به حفره ای بسیار عمیق در میان زوج تبدیل شود که برای پریدن از آن، انرژی و زمان زیادی را باید صرف نمود.
مشاوره ازدواج، دوراهیهای ذهنی که برای آقا و خانم در هنگام مواجهه با روحیات متفاوت طرف مقابل خود، و تشخص خوب یا بد بودن، مناسب یا نامناسب بودن این روحیان نسبت به شما بوجود میآید را در ابتدا بصورت واضح مقابل چشم شما قرار میدهد و سپس از بررسی دقیق و ریشه یابی این روحیه، نحوه برخورد با این نوع روحیه و شخصیت را برای شما بازگو و ترسیم میکند. از سوی دیگر در مشاوره ازدواج، اگر با صداقت تمام، روحیات، شخصیت و زندگی خود را برای روانشناس و یا مشاور بیان کرده باشید، مشاور میتواند به راحتی این موضوع را بیان کند که آیا شما میتوانید در مقابل روحیات و شخصیت فرد مورد نظر خود، تحمل و انعطاف لازم را داشته باشید یا خیر.
درخواست مشاوره ازدواج: 09014100580
چه زمانی نیاز به مشاوره ازدواج داریم؟
اولین موردی که باعث میشود شما نیازی واقعی به مشاوره ازدواج داشته باشید، "قصد ازدواج" است. اگر شما قصد ازدواج ندارید و خود را از نظر روحی، مالی و یا هر چیز دیگری، آماده برای ازدواج نمی دانید، نیازی به مراجعه به مشاوره ازدواج ندارید. متاسفانه افرادی هستند که علیرغم تمایل به ازدواج و بدون هیچ انگیزهای، تنها به دلیل وجود فشار از سمت خانواده، اطرافیان و ... برای دریافت مشاوره ازدواج نسبت به شخصی که به اون تحمیل شده است به دفتر مشاور مراجعه میکنند.
اینگونه افراد باید در ابتدا به یک مشاور خانواده و بالینی مراجعه کند تا دغدغه های اصلی که ذهن او را مشغول ساخته و باعث شده تا رغبتی به ازدواج نداشته باشد برطرف سازد.
مشاوره ازدواج در چه مرحلهای از دورهی آشنایی باید انجام شود؟
مشاوره، هم در زمان آشنايی دوشخص بایکدیگر و نیز بعد از مرحله خواستگاری اتفاق می افتد. به اين صورت که ممکن است آقا و خانم قبل از انجام مراحل رسمی خواستگاری و بهواسطه آشنايی ای که با يکديگر دارند، احساس کنند به هم علاقهمند شدهاند و مايل هستند، نزد يک مشاور بروند و ميزان تناسب همديگر برای امر ازدواج را بسنجند يا اينکه بعد از مراسم خواستگاری و تصميم قطعی برای ازدواج، اين مشاوره انجام شود.
فرايند مشاوره در هر دو شکل، هيچ تفاوتی ندارد و يک فرايند معمول در همه اين مراحل اتفاق می افتد.
دیدگاه خود را بنویسید